Жириновський знайшов ідеальних футболістів для збірної Росії: опубліковано відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

Жириновський знайшов ідеальних футболістів для збірної Росії: опубліковано відео

Жириновський знайшов ідеальних футболістів для збірної Росії: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Збірна Росії перемагатиме тоді, коли в її складі гратимуть російські хлопці з Донбасу.
Як повідомляє ONLINE.UA, про це заявив відомий політик і лідер ЛДПР Володимир Жириновський, коментуючи фіаско збірної Росії на чемпіонаті Європи.
"Чому валлійці виграли? Тому що націоналізм. Маленька країна всередині Великобританії, англійці завжди гнобили, мова в загоні. Це карлик. Що таке Кардіфф? Який Уельс? Де це? І ось він маленький народ, він хотів перемоги. А це ходить великий народ і катають м'яч, вдарити не можуть. Цей Дзюба 100 раз б'є вище воріт. У тебе що, голова не міркує. Ну ти можеш вдарити хоча б на рівні воріт. Але ні, він весь час б'є якомога вище. Ніякої зібраності, м'яч втрачають, не думають. Валлійці тут же бац і прямо в ворота. А цей ходить, гуляє по полю.
Слуцький молодець. Ось іноземці ці хами. Довго не йшли. А цей перша поразка і правильно. Не його справа, не його рівень. Він може бути талановитий для ЦСКА, а для збірної потрібен інший. Може бути навіть не спортивний тренер, а якась політична фігура. Міняємо тренерів як в особистому будинку міняємо меблі. А треба міняти гравців. Провести турніри по всій країні і 20-річних хлопців з провінції, російських ... З Донбасу взяти росіян і вони виграють будь-який чемпіонат", - сказав Жириновський в ефірі російського ТБ.



Читайте: Ужас, кошмар и позор: знаменитый футболист прошелся катком по сборной России
Як раніше повідомляв ONLINE.UA, збірна Росії з очком зайняла четверте місце в групі B.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?