У Путіна почали міркувати про санкції, Донбас і логіку
Категорія
Політика
Дата публікації

У Путіна почали міркувати про санкції, Донбас і логіку

У Путіна почали міркувати про санкції, Донбас і логіку
Джерело:  interfax.com.ua

Прес-секретар президента РФ Володимира Путіна Дмитро Пєсков вважає нелогічним зв'язок продовження санкцій проти Росії з виконанням Мінських угод, оскільки Москва, за його словами, не є стороною конфлікту на Донбасі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс".
"Ми вважаємо абсолютно нелогічною ув'язку санкцій і виконання Москвою Мінських угод", - сказав він.
Пєсков додав також, що, "на жаль, ні Франція, ні Німеччина, ні Росія не можуть виконати жодного пункту (Мінських угод), які я маю на увазі, це може зробити тільки Київ".
"Фактично можна тільки пов'язувати санкції з виконанням Києвом Мінських угод. Ось це ще більш-менш логічно", - додав він.
Водночас, коментуючи можливість нової зустрічі лідерів «нормандської четвірки», Пєсков запевнив, що це залежить від дій Києва.
"Відкрийте Мінські угоди, там написано не так багато, буквально вистачить пальців на одній руці. І демонстрація готовності до обговорення цих пунктів і буде найкращим сигналом до того, що існує надія на те, що все-таки в доступній для огляду перспективі ми приступимо до їх реалізації", - сказав він.
Також спікер російського президента додав, що про це неодноразово говорив і Путін.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Євросоюз попередньо погодив рішення продовжити економічні санкції проти Росії ще на півроку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?