Вакарчук пригадав, як слухав в юності важкий рок
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Вакарчук пригадав, як слухав в юності важкий рок

Вакарчук пригадав, як слухав в юності важкий рок
Джерело:  online.ua

Український музикант і лідер рок-групи "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився своїми юнацькими музичними уподобаннями.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter музиканта.
Вакарчук розповів на своїй сторінці в соцмережі, яку музику слухав в юності.
"Музика юності залишається особливою все життя. Слухаю "Superunknown" від Soundgarden. Кожна пісня, як рідна...", - написав Святослав.


Відзначимо, Soundgarden - американська рок-група з Сіетла, яка грає в стилі гранж. Колектив користувався великою популярністю в першій половині 90-х років.
Шанувальники музиканта поділилися, що для них творчість "Океану Ельзи" є теж особливою:
"Для мене такою ж рідною і особливою назавжди залишиться Ваша музика", "Мені 67 років але ваші пісні мені дуже близькі, хоча молодість проходила в інших стилях і ритмах", - пишуть передплатники Вакарчука.
Користувач Ольга Кондюк розповіла, як музика "Океану Ельзи" допомагає їй в складних ситуаціях:


Нагадаємо, гурт "Океан Ельзи" виступив у Києві з грандіозним концертом, який викликав справжній фурор і зібрав величезну кількість людей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?