Трагедія з "табором смерті" в Росії: МНС звинуватили в страшному вчинку
Категорія
Світ
Дата публікації

Трагедія з "табором смерті" в Росії: МНС звинуватили в страшному вчинку

Трагедія з "табором смерті" в Росії: МНС звинуватили в страшному вчинку
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилися нові моторошні подробиці про трагедію на Сямозері в Росії, де потонули 14 дітей: дитина, яка потопала, зуміла додзвонитися рятувальникам з проханням про допомогу, але її дзвінок сприйняли як жарт і кинули слухавку.
Про це розповів один з очевидців трагедії, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook московської вчительки Марини Нефедової.
«Скажіть, а як так могло статися: з нами був хлопчик Женя, найменший ... Потім ми стали тонути ... Женя якось додзвонився до МНС, закричав, що ми тонемо, і став просити про допомогу. Йому сказали, щоб він не бавився, і повісили трубку ... Він потонув ...», - розповів хлопчик, який в момент трагедії був на Сямозері.
Тим часом в МНС Росії спростували це повідомлення і заявили, що ніяких дзвінків не отримували.
«Ніякого дзвінка від хлопчика Жені не було. З початку шторму і аж до цієї години на чотири телефонних комутатори, куди могли здійснювати дзвінки в районі Сямозера, подзвонили тільки один раз - в МНС звернувся дорослий житель села Кудама, який знайшов дівчинку, що врятувалася», - запевнили у відомстві.
Також в МНС підкреслили, що телефонні лінії відомства були перевірені слідчими.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в  мережі з'явилися повідомлення батьків про жахливі умови проживання в таборі, про які вони заявляли ще три роки тому.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?