У ГПУ потроллили Ляшка і виклали відео з "поясненням"
Категорія
Політика
Дата публікації

У ГПУ потроллили Ляшка і виклали відео з "поясненням"

У ГПУ потроллили Ляшка і виклали відео з "поясненням"

У Генеральній прокуратурі влаштували троллінг лідера Радикальної партії Олега Ляшка і пояснили, чому рано-вранці прийшли в його будинок з обшуком.
Про це розповіла Лариса Сарган, прес-секретар генпрокурора Юрія Луценка, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на її Facebook.
«Слідчі Генпрокуратури вражені помилкою з маєтком Ляшка - просто ніхто не чекав, що такий радикальний опозиціонер є найближчим сусідом найодіозніших представників режиму Януковича», - саркастично написала вона.
Також Сарган додала, що «тепер, вирушаючи на обшуки до інших регіоналів, слідчі ГПУ будуть пильні...».
«Вибачаємось перед Олегом Ляшком за те, що слідчі переплутали його з сусідами-регіоналами. За одним високим парканом складно розглянути, де чий димохід», - резюмувала вона.
При цьому Сарган опублікувала відео, записане 26 лютого 2014 року, коли активісти Автомайдану прийшли до маєтку, як вони думали, Андрія Клюєва в селі Козин під Києвом.


Тоді сам Ляшко заявляв, що він «змушений проживати» в цьому маєтку, оскільки «три тижні тому, чи чотири, коли почалася ця революція (Революція Гідності - Ред.), з'явилася інформація, що Захарченко (тодішній глава МВС Віталій Захарченко - Ред .) дав команду викрасти мене і мою сім'ю з бандитами».
«Ми змушені були приїхати. Це будинок мого товариша», - говорив Ляшко, не називаючи імені «товариша».
Як повідомляв ONLINE.UA, народний депутат Радикальної партії Андрій Лозовий заявив, що 21 червня до Олега Ляшка прийшли спецназівці з обшуком. Пізніше в ГПУ спростували цю інформацію, заявивши, що обшуки проходять в сусідніх будинках - у екс-секретаря РНБО Андрія Клюєва та колишнього заступника секретаря РНБО Володимира Сівковича.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?