Висунув ультиматум: в Росії дали прогноз діям Путіна в Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

Висунув ультиматум: в Росії дали прогноз діям Путіна в Україні

Висунув ультиматум: в Росії дали прогноз діям Путіна в Україні
Джерело:  online.ua

Президент РФ Володимир Путін

 і голова МЗС Росії Сергій Лавров фактично висунули Україні ультиматум, вимагаючи прийняти російські умови по Донбасу.


Про це розповів

російський політолог, публіцист та вчений Андрій Піонтковський

 в інтерв'ю ONLINE.UA.


«Цікаві слова Лаврова і Путіна про перестрілки на лінії розмежування на Донбасі. Обидва вони заявили, що зупинити стрілянину неможливо. Вони будуть тривати доти, доки не буде політичного врегулювання. Фактично це ультиматум», — підкреслив він.


На думку експерта, зміст цього ультиматуму в тому, що, якщо українці не схочуть погоджуватися на російські умови — «будем обстрілювати».

«А Путін взагалі дійшов до повної маячні, коли сказав, що Україна сама себе обстрілює», — додав він.


Піонтковский зазначив, що «стратегічне завдання Путіна в Україні залишається — блокувати європейський вектор країни».

«Але незрозуміло, як це вирішити військвим шляхом. Ну, піде він завтра на Маріуполь. Але цього без великої крові з боку російської армії не зробити. До того ж, буде посилення санкцій. Вони ще по-справжньому не починались, а Путін вже стогне. Обама під тиском Конгреса і суспільної думки буде змушений надати Україні летальні озброєння», — резюмував політолог.

Повний текст  інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: Путін висунув ультиматум Україні, а в Кремлі йде "схватка бульдогів" — Андрій Піонтковский.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?