Посланниця Обами їде до Москви через Київ: стало відоме завдання
Категорія
Політика
Дата публікації

Посланниця Обами їде до Москви через Київ: стало відоме завдання

Держдеп США
Посланниця Обами їде до Москви через Київ: стало відоме завдання

Помічник держсекретаря США Вікторія Нуланд відправиться з візитами до України та Росії, аби обговорити  виконання Мінських домовленостей  та низку інших питань.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на повідомлення прес-служби Госдепа.

"Помічник державного секретаря з питань Європи та Євразії Вікторія Нуланд 21 червня направиться до Києва, де зустрінеться з українськими високопосадовцями для обговорення двосторонніх та регіональних питань, у тому числі пріоритету реформ та імплементації Мінських домовленостей", — йдеться у заяві.

Після візиту до Києва Нуланд поїде до столиці Росії.

Там вона обговорюватиме ситуацію на сході України та подальші кроки з виконання Мінських домовленостей за підтримки країн "нормандської четвірки" і Тристоронньої контактної групи.

Про тривалість перебування Нуланд у Києві та Москві не повідомляється.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше російський політолог Андрій Піонтковський розповів про ультиматум президента РФ Володимира Путіна на адресу України щодо Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?