Савченко зробила гучну заяву про Третю світову та Україну: з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Савченко зробила гучну заяву про Третю світову та Україну: з'явилося відео

Савченко зробила гучну заяву про Третю світову та Україну: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Народний депутат Надія Савченко, недавно звільнена з полону в Росії, виступає проти надання Україні летальної зброї з боку США і ЄС.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане в YouTube на каналі HolosAmeryky.


Відповідаючи на репліку журналіста про те, що Європа і США вже давно збираються надавати різні види допомоги Україні, в тому числі і зброю, Савченко сказала: «Чи варто допомагати зброєю? Ну, напевно, дивлячись з якою рішучістю. Допомога зі зброєю може призвести світ до третьої світової війни».


За її словами, допомога Україні з боку Заходу повинна бути послідовною і стосуватися, в першу чергу, політичної та економічної сфер.


«Країна (Росія - ONLINE.UA), вірніше, її влада, повинна розуміти, що так існувати не можна, що ніхто в світі так працювати не буде ... Потрібно вводити персональні санкції, щоб менше страждав народ. Народу російському, дійсно, складно переносити санкції, в той час як владі воно якось ні по чому», - вважає Савченко.



Як повідомляв ONLINE.UA,  раніше Савченко заявила, що вона, перебуваючи в полоні бойовиків так званої ЛНР, розмовляла з ними, і до сих пір переконана в тому, що ворога можна поважати, і краще, якщо є за що поважати.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?