У розвідці розповіли, де готується розв'язати війну Росія
Категорія
Політика
Дата публікації

У розвідці розповіли, де готується розв'язати війну Росія

У розвідці розповіли, де готується розв'язати війну Росія
Джерело:  online.ua

Росія готується до майбутнього протистояння  зі странами НАТО  на території Європи, і Україна - це тільки перша фаза протистояння.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Еспресо.ТБ ».


За словами представника Головного управління розвідки Міністерства оборони Вадима Скібіцького, таку оцінку дають більшість експертів розвідок країн світу.


"Багато заходів, які здійснює Росія на території України, як і на території країн Балтії, країн колишнього СРСР, це демонстрація сили і бажання Росії відстоювати свої інтереси за всяку ціну, включаючи військову силу", - заявив Скібіцький.


За словами представника української розвідки, це підкріплюється не тільки заявами, а й широкомасштабними заходами щодо оперативно-бойової підготовки, зокрема, нарощуванням угрупування російських військ на південно-західному і західному напрямках.


"Йде стратегічне розгортання збройних сил РФ, яке є одним з етапів підготовки до можливого збройного конфлікту з Європою. Це відбувається на кордонах з Україною і на кордонах Балтії", - вважає Скібіцький.


Як повідомляв ONLINE.UA,  російський політолог, публіцист і вчений Андрій Піонтковський розповів про напрямки нової можливої атаки Росії і її президента Володимира Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?