У патріарха Кіріла знайшли ще один предмет розкоші: опубліковано фото
Категорія
Світ
Дата публікації

У патріарха Кіріла знайшли ще один предмет розкоші: опубліковано фото

У патріарха Кіріла знайшли ще один предмет розкоші: опубліковано фото
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилися чергові потенційно скандальні знімки предметів розкоші глави Російської Православної церкви Патріарха Кіріла.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на блог опозиційного РПЦ протодиякона Андрія Кураєва.
Кураєв звернув увагу на знімки, оприлюднені російським фондом «Софрон», який виробляє різну церковну продукцію. На одній з фотографій зображений патріарх Кирило, який сидить в кабінеті за, судячи з усього, дорогим масивним столом.



«Скільки коштує такий стіл? Не в рублях, а в тій валюті, що буде в ходу на Страшному Суді? З урахуванням інкрустації імені власника на передній панелі», - пише Кураєв у своєму блозі.


Відзначимо, що в 2014 році в РПЦ розгорівся скандал через серію гомосексуальних викриттів церковної ієрархії РПЦ в блозі Кураєва. З того часу Кураєв прославився і політичними викриттями щодо російського церковного керівництва.


Як повідомляв ONLINE.UA,

депутати Верховної Ради підтримали постанову про звернення парламенту до Вселенського патріарха, предстоятеля Константинопольської православної церкви Варфоломія I про надання автокефалії Православної Церкви в Україні

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?