Розвідка дізналася, чим росіяни на Донбасі заспокоюють бойовиків
Категорія
Україна
Дата публікації

Розвідка дізналася, чим росіяни на Донбасі заспокоюють бойовиків

Розвідка дізналася, чим росіяни на Донбасі заспокоюють бойовиків
Джерело:  online.ua

Серед бойовиків так званої ДНР поширюються чутки про нібито підтримку їх бандформувань з боку Росії і розгортання на окупованому Донбасі російських військових баз.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook народного депутата, координатора групи "Інформаційний спротив" Дмитра Тимчука.
«У бандформуваннях «ДНР» посилено поширюються чутки про розгортання в окупованих районах Донецької області принаймні двох «російських військових баз» на постійній основі - нібито, керівництво «ДНР» вже «досягло домовленості» з адміністрацією президента РФ і Генштабом ЗС РФ», - повідомив Тимчук.
За його словами, швидше за все, поширення цих чуток носить характер «психологічної підтримки» бойовиків.
При цьому, за інформацією «Інформаційного спротиву», в так званій ЛНР поширюються чутки про перекидання українським військовим керівництвом в Сєверодонецьк (КП «Міжнародний аеропорт «Сєвєродонецьк») штурмової авіації.
«Бойовики лякають місцеве населення тим, що сили АТО готуються до бомбардувань цивільних об'єктів», - написав Тимчук.
Як повідомляв ONLINE.UA, на Донбасі в районі Горлівки Донецької області силами АТО були знищені вісім російських бойовиків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?