Меркель зробила гучну заяву про захист Євросоюзу
Категорія
Світ
Дата публікації

Меркель зробила гучну заяву про захист Євросоюзу

Меркель зробила гучну заяву про захист Євросоюзу
Джерело:  online.ua

Берліну доведеться збільшити витрати на оборону, щоб впоратися із зовнішніми загрозами, заявила канцлер Німеччини Ангела Меркель.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.
Виступаючи на економічній конференції в Берліні, Меркель підкреслила, що ЄС поки не в змозі захистити себе від зовнішніх загроз і може покладатися тільки на підтримку США.
"Звичайно, це означає, що така країна, як Німеччина, яка сьогодні витрачає на оборону 1,2% від ВВП, і Сполучені Штати, які витрачають 3,4% ВВП, повинні рухатися до однакових показників", - вважає Меркель.
За словами канцлера Німеччини, її країна не очікує, що "інші країни ЄС нестимуть тягар оборонних витрат у довгостроковій перспективі".
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Меркель заявила, що в разі необхідності готова запровадити додаткові санкції проти Росії за її військову агресію проти України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?