В Україні розповіли про кремлівський сатанізм і його вплив на Путіна
Категорія
Україна
Дата публікації

В Україні розповіли про кремлівський сатанізм і його вплив на Путіна

В Україні розповіли про кремлівський сатанізм і його вплив на Путіна
Джерело:  online.ua

Лідер партії "Братство", публіцист, учасник війни на сході України Дмитро Корчинський

вважає, що діяльність президента РФ Володимира Путіна пов'язана з «кремлівським сатанізмом», який штовхає росіян на масштабні злочини.


Про це Корчинський заявив в інтерв'ю ONLINE.UA.


«Путін був звичайним баригою і злодієм, а потім він усвідомив свою місію і вирішив з цілком прийнятного для всього світу злодія перетворитися на нового Саддама Хусейна. І, все ж, це - вчинок», - вважає Корчинський.


За його словами, на злочини росіян штовхає психологічний "кремлівський сатанізм".


«Тут допоміг загальний кремлівський сатанізм, який постійно штовхає москалів на екстраординарні злочини. І, безумовно, для москалів це серйозна фігура (Володимира Путіна - Ред,), вони будуть його пам'ятати, бо Московія за дуже довгий час, нарешті, психологічно повернулася до себе», - продовжує український публіцист.


«Вони насолоджувалися більшовизмом, але, все ж, це було трохи не те - науковий марксизм заважав, весь цей флер. А тут москалі знову стали тими, ким вони завжди хотіли бути: ненавидять сусідів, купаються у власному лайні, ображають маленьких - тобто насолоджуються життям», - впевнений Корчинський.


«Отже, правління Путіна залишиться в їх пам'яті як "золотий вік", - резюмує український публіцист.


Повний

текст інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: Путін зі звичайного бариги перетворився на нового Саддама Хусейна - Дмитро Корчинський


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?