Савченко зробила резонансну заяву щодо санкцій проти Росії: з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Савченко зробила резонансну заяву щодо санкцій проти Росії: з'явилося відео

Савченко зробила резонансну заяву щодо санкцій проти Росії: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Народний депутат Надія Савченко, звільнена з російського полону

, заявила про те, що Євросоюзу варто запроваджувати персональні санкції проти представників російської влади.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю Савченко Deutsche Welle, відео якого опубліковано на YouTube.


"Людина не зрозуміє, поки їй не заболить. Санкції повинні бути більш персональними, щоб ті люди, які роблять таке, отримали те, на що заслуговують", - заявила народний депутат.


"Якщо Європа принципово за права людини, вона не може нічого не робити. Вона може робити дві речі: або діяти мовою зброї, або діяти мовою економіки і політики. Я не вважаю, що слід скочуватися в третю світову війну», - також заявила Савченко .


«Україна поки платить за безпеку Європи і за свою свободу життям своїх людей. Європа може і повинна цивілізовано розмовляти з Росією мовою економіки і політики. Мені дуже неприємно самій, що від санкцій страждають прості люди - як в Росії, так і європейці, які відчувають дискомфорт", - вважає Савченко.


Вона також прокоментувала можливість поетапного зняття санкцій з Росії. "Економічні треба скасовувати поступово, як відповідь на виконання чогось", - запропонувала народний депутат.



Як повідомляв ONLINE.UA,

раніше Савченко заявила, що вона, перебуваючи в полоні бойовиків так званої ЛНР, розмовляла з ними, і до цього часу переконана в тому, що ворога можна поважати, і краще, якщо є за що поважати

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?