Одіозного бойовика ДНР вирішили висунути в Держдуму Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

Одіозного бойовика ДНР вирішили висунути в Держдуму Росії

Одіозного бойовика ДНР вирішили висунути в Держдуму Росії

Російська партія "Родина" провела з командиром бойовиків так званої ДНР, громадянином Росії Арсенієм Павловим на прізвисько Моторола переговори про включення його до списку кандидатів в депутати на парламентських виборах.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Ленту.ру".
Як зазначає видання, про переговори розповіло джерело в партії. При цьому повідомляється, що переговори зайшли в глухий кут.
"Партія справді вела з Моторолою такі переговори, ми готові були висунути його в депутати. Це допомогло б нам мобілізувати патріотично налаштований електорат", - розповіло джерело. Воно додало, що однією з причин відмови від такого сценарію стала можлива негативна реакція міжнародної спільноти, особливо в разі потрапляння Мотороли в Держдуму.
Співрозмовник "Лента.Ру" вважає, що бойовик міг би претендувати на місце у федеральній десятці кандидатів.
Нагадаємо, нещодавно з'являлися повідомлення про поранення Мотороли і вивезення його в Росію. Сам бойовик нібито спростував цю інформацію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?