Сьома хвиля мобілізації: міністр оборони прояснив ситуацію
Категорія
Україна
Дата публікації

Сьома хвиля мобілізації: міністр оборони прояснив ситуацію

Сьома хвиля мобілізації: міністр оборони прояснив ситуацію
Джерело:  online.ua

Як заявив міністр оборони Степан Полторак, необхідність проведення сьомої хвилі мобілізації в Україні залежить від кількості "контрактників", які поповнять Збройні Сили України, і від ситуації на фронті на Донбасі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Новое время.
«Ми набрали майже 33 тисячі контрактників. Це 5-6 тисяч осіб щомісяця. Якщо така динаміка збережеться, то, в принципі, ми можемо перекрити нашу потребу. І тоді ми можемо обійтися без проведення мобілізації», - заявив Полторак.
«Якщо цього не буде, або станеться різке загострення на сході, то тоді ми будемо змушені проводити нову хвилю мобілізації», - додав глава оборонного відомства.
У зв'язку з проведенням антитерористичної операції на Донбасі в Україні вже були проведені шість хвиль мобілізації на військову службу.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше президент Петро Порошенко заявляв, що українська влада робить все можливе, щоб уникнути нових хвиль мобілізації.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?