Путін знайшов нові слова для критики Заходу: опубліковано відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін знайшов нові слова для критики Заходу: опубліковано відео

Путін знайшов нові слова для критики Заходу: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Президент Росії Володимир Путін

заявив, що нападу Німеччини на СРСР в 1941 році можна було б запобігти, якби Захід не проводив політику стримування, яка "триває і зараз".


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео в YouTube, опубліковане на каналі RT російською.


Виступаючи перед депутатами Держдуми РФ, Путін заявив: «Головний урок минулої війни відомий: їй можна було запобігти. Треба було вчасно і твердо приборкати нацистів і їх пособників, але цього не сталося. На прямі пропозиції Радянського Союзу - нашої країни - про спільні дії, про колективну оборону отримували або пряму відмову, або ці пропозиції просто забалакувались».


За його словами, «керівництво деяких західних країн віддавало перевагу політиці стримування Радянського Союзу, прагнуло поставити його в умови міжнародної ізоляції».


«Однак реальна, страшна, глобальна загроза виходила тоді від нацизму. Його небезпеку недооцінили, пропустили, не захотіли визнати, що в освіченій Європі зароджується і міцніє злочинний режим», - вважає російський президент.


«Який ще потрібен урок, щоб сьогодні, відкинувши застарілі ідеологічні розбіжності і геополітичні ігри, об'єднатися для боротьби з міжнародним тероризмом?», - риторично запитує Путін.


«Необхідно створювати сучасну, позаблокову, рівну для всіх держав систему колективної безпеки», - сказав президент РФ.


«Росія відкрита для обговорення цього важливого питання і неодноразово заявляла про свою готовність до діалогу. Але поки що ми знову, як це було і напередодні Другої світової війни, не бачимо позитивної реакції", - говорить Путін.


"Навпаки, НАТО посилює свою агресивну риторику і свої агресивні дії вже поблизу наших кордонів. У цих умовах ми зобов'язані приділяти особливу увагу вирішенню завдань, пов'язаних з підвищенням обороноздатності нашої країни», - підсумував російський президент.



Як повідомляв ONLINE.UA,

лауреат Нобелівської премії з літератури Світлана Алексієвич висловила думку, що президент Росії Володимир Путін прагне відродити комуністичний режим, який діяв в СРСР і призвів до безлічі жертв

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?