Ватажок ДНР думає, що США програють війну з ним
Категорія
Україна
Дата публікації

Ватажок ДНР думає, що США програють війну з ним

Ватажок ДНР думає, що США програють війну з ним
Джерело:  online.ua

Ватажок бойовиків так званої ДНР Олександр Захарченко

вважає, що Сполучені Штати Америки здатні «програти війну» з його бандформуваннями на Донбасі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "онлайн-конференцію" Захарченка з Києвом.


Відповідаючи на питання, невже Захарченко вважає, що може виграти війну з США, ватажок бойовиків заявив: «Знаєте, я спробую відповісти парадоксом. Ми, напевно, не зможемо виграти війну з США, але США може програти війну нам».


За його словами, «в цьому парадоксі є реальний сенс».


«Ось дивіться: США не виграли війну проти СРСР, але СРСР програв війну США. Нинішні війни - це не тільки битви на полях битв. Це війна цінностей, війна смислів, війна історій, війна технологій, війна характерів нарешті», - вважає ватажок так званої ДНР.


«І якщо брати сукупність усіх військових треків, то є серед них такі, на яких наша перевага безумовна», - впевнений бойовик.


«Думаю, моя відповідь недостатня, і я обіцяю до цієї теми повернутися. Можливо, найближчим часом, коли відбудеться моя пряма лінія з Західною Україною», - анонсував Захарченко.


Як повідомляв ONLINE.UA,

раніше представники бойовиків ДНР і ЛНР зробили спільну заяву на адресу лідерів Німеччини і Франції щодо виборів на Донбасі

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?