Українська вболівальниця вразила своєю красою на Євро-2016: опубліковано фото
Категорія
Спорт
Дата публікації

Українська вболівальниця вразила своєю красою на Євро-2016: опубліковано фото

Українська вболівальниця вразила своєю красою на Євро-2016: опубліковано фото
Джерело:  online.ua

Уболівальниця збірної України, яка відвідала матч третього туру Євро-2016 Україна - Польща, підкорила інтернет.
Як повідомляє ONLINE.UA, фотографії вболівальниці Влади Щеглової опублікував фотограф Алекс Лівсі в Facebook.
Фотографії миттю розлетілися в соцмережах, і вболівальники назвали її найяскравішим моментом виступу збірної України на Євро-2016.

Читайте: Тренер сборной Украины сожалеет, что не взял Гусева на Евро-2016
"Учора після матчу я зайшла в соцмережі і побачила багато вхідних повідомлень від своїх знайомих. Вони мені писали, що я в топ-новинах в усіх соціальних мережах. Вчора під час матчу мене багато разів фотографували, ось і потрапила таким чином в соцмережі. Не можу називати це популярністю, ставлюся до цього спокійно. Я приїхала на Євро підтримувати свою країну і команду! Не бачу в цьому нічого надприродного", - розповіла Влада в коментарі сайту "Футбол 24".
Також вболівальниця висловила свою думку про виступ збірної України у Франції.
"Я особисто, як і всі фанати нашої збірної, засмучена результатом. Я була впевнена, що Україна повинна виходити з групи. Після матчу з Німеччиною, коли наші показали досить непоганий футбол, я думала, що Північну Ірландію ми обіграємо без проблем. Можливо, неправильні тактичні моменти і погодні умови зіграли не на нашу користь. Насправді я не можу сказати, що наша збірна погано грала. Було достатньо моментів в кожній грі, ось тільки з реалізацією проблема ... Шевчук з П'ятовим були кращі в матчі проти Німеччини! З Ірландією добре виглядали Степаненко і Сидорчук. Ну і звичайно ж, я не можу не відзначити наших молодих хлопців Коваленка і Зінченка, вони молодці! І я впевнена, що за ними стоїть майбутнє нашої збірної", - зазначила Влада.
Читайте: Порошенко поделился впечатлением от провала Украины на Евро-2016


Нагадаємо, збірна України програла всі матчі на турнірі.
У першому турі "синьо-жовті" поступилися Німеччині, в другому українців обіграла Північна Ірландія. Після цього наша збірна виявилася єдиною на турнірі, яка втратила шанси на вихід в плей-офф після двох турів. А в заключному матчі Україна зазнала поразки від Польщі.
З нашої групи до 1/8 фіналу вийшли Німеччина, Польща і Північна Ірландія.


Дивіться:  Як грали - так зустрічали: збірна України повернулася додому після ганьби на Євро-2016


Фото - Facebook, Instagram










Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?