У Авакова зробили заяву про полки "Азов" і "Донбас"
Категорія
Україна
Дата публікації

У Авакова зробили заяву про полки "Азов" і "Донбас"

У Авакова зробили заяву про полки "Азов" і "Донбас"
Джерело:  online.ua

Рішення повернути на передову зони АТО на Донбасі бійців Національної гвардії України, про яке раніше заявив президент України Петро Порошенко, виправдане.
Про це заявив радник глави Міністерства внутрішніх справ України Арсена Авакова Зорян Шкіряк, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook відомства.
"У першу чергу мова йде про оперативну бригаду швидкого реагування НГУ, а також полки спеціального призначення "Азов" і "Донбас". Вони повернуться на передову і виконуватимуть властиві їм функції безпосереднього зіткнення з противником", - зазначив радник глави МВС.
Також він нагадав, що ці підрозділи вже не один раз доводили високу боєздатність і ефективність на початку конфлікту на Донбасі, і підкреслив, що зараз в зоні АТО активізувалися диверсійно-розвідувальні групи противника і снайпери, а позиції військовослужбовців Збройних сил України щодня піддаються обстрілу терористів.
"Зараз, під час чергової ескалації конфлікту, повернення добровольців, які свого часу наводили жах на сепаратистів, а нині пройшли професійну військову підготовку, є виправданим", - зазначив Шкіряк.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше міністр оборони Степан Полторак розповів нові подробиці про проведення сьомої хвилі мобілізації в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?