Маленька шахта і наймити: ватажок ДНР видав нову дурість про ЗСУ
Категорія
Україна
Дата публікації

Маленька шахта і наймити: ватажок ДНР видав нову дурість про ЗСУ

Маленька шахта і наймити: ватажок ДНР видав нову дурість про ЗСУ
Джерело:  ДАН

Ватажок так званої ДНР Олександр Захарченко

придумав, що військовослужбовці Збройних сил України воюють проти російської агресії на Донбасі в обмін на обіцянки шахт і найманих робітників.


Про це він заявив в ході "онлайн-конференції з жителями Києва", повідомляє ONLINE.UA з посиланням на один із сепаратистських сайтів.


"І тут я не можу не згадати, як до нас в лікарню приїхала мати пораненого бійця ЗСУ, якого ми вилікували і потім відправили до Дніпропетровська. В розмові з заплаканою матір'ю агресора, який родом звідкись з-під Вінниці, здається, лікарі запитали: "А навіщо він взагалі пішов воювати сюди?" І літня жінка простодушно так повідомила, що їх сім'ї обіцяли маленьку шахту і наймитів", - заявив Захарченко.


"Розумієте, про що мова? Тобто там, на Заході країни - "справжні українці", які вища раса, а тут, в Донбасі, бидло і батраки, які повинні обслуговувати інтереси вищої раси "свідомих". У Вас ще є питання на тему, чому ми воюємо?", - додав бойовик.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше

на "конференції" Олександр Захарченко зробив ще одне гучну заяву про те, що США програють у війні з терористами так званої ДНР

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?