Крісло судді "Х-Фактора" залишає один із "старожилів"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Крісло судді "Х-Фактора" залишає один із "старожилів"

Крісло судді "Х-Фактора" залишає один із "старожилів"
Джерело:  online.ua

Український телеведучий, продюсер, шоумен і незмінний суддя талант-шоу "X-Фактор" Ігор Кондтратюк більше не судитиме учасників в проекті.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook продюсера.
Таку заяву зробив Кондратюк на свій сторінці в соцмережі.
"Через два тижні - телевізійні кастинги нового 7-го сезону Х-фактора. Сезону, в якому ви мене, шановні, не побачите. Я беру тайм-аут. Чому? Спробуйте вгадати! Варіанти відповіді: 1) я - за очищення суддівського корпусу! 2) невдача збірної України з футболу на ЧЄ-2016 року; 3) краще Аїди і Кості Бочарова в Україні вже нікого не залишилося; 4) ваш варіант відповіді ... Як ви здогадалися, це було жартівливе опитування. Справжню причину мого рішення ви, сподіваюся, побачите. Або - не побачите", - написав продюсер.


Також Кондратюк ввічливо подякував команді шоу і побажав успіхів.
"Бажаю нового сезону мати краще журі і інтригуючу драматургію змагання, харизматичних учасників", - додав шоумен.
Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно Ігор Кондратюк жорстко висловився про громадянську позицію співачки Ані Лорак, яка під час бойових дій на Донбасі поїхала до Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?