Російських солдатів, які воювали на Донбасі, нагородили бюстом Путіна: з'явилося фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Російських солдатів, які воювали на Донбасі, нагородили бюстом Путіна: з'явилося фото

Російських солдатів, які воювали на Донбасі, нагородили бюстом Путіна: з'явилося фото

Військовослужбовців Збройних сил Росії, про можливу причетність яких до конфлікту на Донбасі заявляли в InformNapalm, нагородили бронзовим погруддям президента РФ Володимира Путіна.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Радіо Свобода".
Також танкістам військової частини №54096 в Муліному Нижегородської області вручили почесну грамоту за перемогу в конкурсі "За краще виконання стройової пісні", підписану командувачем 1-ї танкової армії генерал-майором Олександром Чайком.



Цю фотографію, і ще одну, де солдати стоять з призами в руках, "дерев'яним танчиком" і бюстом Путіна, в просторах соцмереж знайшли активісти InformNapalm, які раніше вже неодноразово помічали військових з Муліного в процесі пошуків доказів присутності російських солдатів на Донбасі.




Відзначимо, в лютому 2016 року публікувалося розслідування, в якому стверджувалося, що одного з танкістів 6-ї окремої танкової бригади в Муліному особисто нагородив годинником міністр оборони Росії Сергій Шойгу. Автори розслідування, група Conflict Intelligence Team, припустили, що цінний подарунок став нагородою за поранення в боях під українським містом Дебальцеве.


Також відомо, що в січні 2015 року батьки солдат, які в ній служили, скаржилися, що їхніх дітей змушують підписувати контракти і відправляють служити в Ростовську область.


Як повідомляв ONLINE.UA,

учасник АТО Мирослав Гай раніше розповідав про напрямки, за якими російські військові можуть почати наступ на Україну

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?