Скандальні обшуки: у Луценка запитали, кого ГПУ вважає ідіотами
Категорія
Політика
Дата публікації

Скандальні обшуки: у Луценка запитали, кого ГПУ вважає ідіотами

Скандальні обшуки: у Луценка запитали, кого ГПУ вважає ідіотами
Джерело:  online.ua

Український нардеп Мустафа Найєм звернувся до Генпрокурора України Юрію Луценка в зв'язку з безрезультатними обшуками, які провели в будинках чиновників часів президента-утікача Віктора Януковича.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook нардепа.
Нагадаємо, 21 червня обшукали помешкання екс-секретаря РНБО і екс-глави АП Андрія Клюєва і екс-заступника секретаря РНБО Володимира Сівковича.
"Карл! Ці хлопці втекли з країни два (!) роки тому. І треба бути повним лейтенантом Коломбо, щоб думати, ніби в їх будинках все ще зберігаються докази, що підтверджують їхні злочини або тим більше що вказують на їх місце розташування", - прокоментував ситуацію Найєм.
Також депутат поіронізував над рішенням Луценка обшукати будинки тих, хто допомагав Януковичу втекти: "Тобто ні при жодному з трьох (!) попередніх Генпрокурорів нікому навіть на думку не спадало сходити додому до тих, хто особисто ухвалював рішення по Майдану і допоміг утекти Януковичу. Причому до Андрія Клюєва не прийшли з обшуком навіть, коли для цього був залізний привід - його брат втік з-під слідства прямо під носом у ГПУ".
"Я сподіваюся, Юрій Луценко і всі нові, найжорсткіші та справедливі органи внутрішніх перевірок ГПУ дадуть розширену відповідь на мій запит і пояснять, що сталося зі слідчими, які вели цю справу два роки. Просто хочеться зрозуміти, кого, власне, прокуратура тримає за ідіотів - нас або братів Клюєвих із Сівковичем", - додав Мустафа Найєм.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Андрія Клюєва і деяких інших членів команди Януковича оголосили в міжнародний розшук.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?