У Луцьку скасували концерт Джамали
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

У Луцьку скасували концерт Джамали

У Луцьку скасували концерт Джамали
Джерело:  online.ua

Сольний концерт в Луцьку переможниці Євробачення-2016 Джамали, у якої нещодавно вийшла неприємність з концертом в Канаді, скасований.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Район Луцьк.
Таку заяву зробили організатори концерту, який повинен був відбутися в Центрі дозвілля та розвитку Adrenalin City 23 червня.
Організатори заходу принесли вибачення шанувальникам співачки. А також розповіли, що люди, які придбали квитки на концерт, отримали наступне повідомлення:
«Zdravstvuite! K sozhaleniu concert Jamala v Lutske otmenen. Dlya vozvrata sredstv pishite na [email protected]. Prinosim izvineniya za neudobstva. Info po tel. 0442220022 ».
Відзначимо, причини скасування концерту не повідомляються.
Нагадаємо, 23 і 24 травня в рамках українського туру відбулися сольні концерти Джамали в київському Національному палаці "Україна". Обидва концерти пройшли з аншлагом, причому квитки на додатковий концерт були розпродані всього за 4 дні.
Як повідомляв ONLINE.UA, переможниця Євробачення-2016 українська співачка Джамала відвідала офіс найбільшого рекорд-лейбла Universal Music Group, який випустив її альбом в Європі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?