РосТБ видало божевільний фейк про СБУ і вбивство Нємцова: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

РосТБ видало божевільний фейк про СБУ і вбивство Нємцова: з'явилося відео

РосТБ видало божевільний фейк про СБУ і вбивство Нємцова: з'явилося відео
Джерело:  L!fe #шоу

У Росії придумали, що співробітники Служби безпеки України заздалегідь знали про майбутнє вбивство відомого опозиціонера Бориса Нємцова, яке сталося в лютому 2015 року в Москві.
Про це заявив екс-розвідник ФРН Вільгельм Дітль, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на L! Fe.
У мережі з'явилося нове відео, на якому зображено місце вбивства. Дітль побачив чорну іномарку, яка стояла на дорозі, але в момент наближення Нємцова поїхала, розвернувшись через подвійну суцільну. "Я звернув особливу увагу на цю машину, це дуже цікаво. І ми повинні задатися цим питанням, в тому числі запитати про неї Київ. У мене є відчуття, що в Україні в СБУ є дві фракції - одна затіяла це вбивство, а друга спостерігала, чекала. Знаєте, це такий людський фактор, коли одні на дух не переносять інших", - зазначив колишній розвідник.
Він вважає, що в дивному авто могли знати про заплановане вбивство і від'їхали на іншу точку, щоб продовжити спостереження за жертвою. Раніше німець уже представив доповідь про те, що злочин міг бути організований співробітниками СБУ з метою спровокувати в Росії масові заворушення. Причому, на його думку, спецслужби зробили це без вказівки української влади і навіть без одностайності в самій СБУ.



Користувачі соцмереж посміялися над новим фейком РосТБ:



Славчег: "Цікаво, навіщо СБУ вбивати Нємцова, який завжди був за суверенітет України і підтримував її. Маячня просто шкалить".
ЛуганскНьюзТудей: "Як навіщо? Щоб дестабілізувати ситуацію в РФ і в усьому звинуватити Путіна Володимира Володимировича!".



Користувач Неватний Білорус згадав заяви одного з пропагандистів президента РФ Путіна Володимира Маркіна, який також уже звинувачував СБУ у вбивстві Нємцова: "путіноїди Маркін (адепт шизи про СБУшників - убивць Нємцова) - розвідник ФРН?".
Як повідомляв ONLINE.UA, адвокат сім'ї Бориса Нємцова Вадим Прохоров спростував заяву Слідчого комітету Росії про розкриття справи про вбивство політика.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?