Нахабно брехати - звична справа: соцмережі висміяли слова Путіна про нацизм
Категорія
Світ
Дата публікації

Нахабно брехати - звична справа: соцмережі висміяли слова Путіна про нацизм

Нахабно брехати - звична справа: соцмережі висміяли слова Путіна про нацизм
Джерело:  online.ua

Користувачі соцмереж висміяли слова президента Росії Володимира Путіна про нацизм, з якими він виступив перед депутатами Держдуми РФ.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів Twitter.
"Головний урок минулої війни відомий: їй можна було запобігти. Треба було вчасно і твердо приборкати нацистів і їх пособників, але цього не сталося. На прямі пропозиції Радянського Союзу - нашої країни - про спільні дії, про колективну оборону отримували або пряму відмову, або ці пропозиції просто забалакувались", - зазначив Путін.
"До 22 червня 1941 року СРСР був союзником гітлерівської Німеччини, але для Путіна нахабно брехати - це звична справа", - відзначили в ІнфоВійськах України.



"Путін: "СРСР врятував світ від фашизму". Але спочатку СРСР укладав з фашистами пакти, ділив Європу і проводив паради", - написав користувач Мuд Роисси.




Влад Казаков: "Путін: "СРСР врятувався від фашизму, щоб відродити його".



Павел‏: "У Росії це нормальне явище. Кадиров теж не в той бік стріляв спочатку..."
Як повідомляв ONLINE.UA, 22 червня в Росії відзначають День пам'яті і скорботи, приурочений до дня нападу гітлерівської Німеччини на СРСР, і Володимир Путін взяв участь у церемонії покладання вінка до могили Невідомого солдата в Москві і меморіалу Вічного вогню, "вшанувавши" при цьому меморіальні стели Києва та Одеси.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?