Ватажок ДНР розповів про плани на Верховну Раду
Категорія
Україна
Дата публікації

Ватажок ДНР розповів про плани на Верховну Раду

Ватажок ДНР розповів про плани на Верховну Раду
Джерело:  ДАН

Ватажок так званої ДНР Олександр Захарченко думає про створення партії у Верховній Раді України, яка б представляла інтереси окупованого Донбасу.
Про це він заявив в ході "онлайн конференції з жителями Києва" 22 червня, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на один з сепаратистських сайтів.
"Ми були б зацікавлені в появі такої партії. Як мінімум для того, щоб мати представників у Києві на той випадок, якщо влада там зміниться і нова влада буде не тільки здоровою, але і законною", - сказав бойовик.
Але він також зазначив, що наразі це практично неможливо: "Зараз я не бачу можливості появи такої партії". На думку ватажка бойовиків ДНР, в українському уряді немає партії, з якою сепаратисти могли б вести діалог.
"Всі вони - прямо або побічно, своїм мовчанням - легітимізували геноцид народу Донбасу. А розмовляти треба. Тому що розмова, діалог, і не через приціл - це єдина альтернатива війні", - додав Олександр Захарченко.
Як повідомляв ONLINE.UA, в рамках "онлайн конференції" бойовик Захарченко також розповів, що був присутній на Майдані.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?