Криму напророкували війну і повернення Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

Криму напророкували війну і повернення Україні

Криму напророкували війну і повернення Україні
Джерело:  online.ua

Російська політична криза або зміна міжнародної обстановки може дати можливість ввести війська і почати відвоювання  окупованих Росією українських територій.


Про це в інтерв'ю ONLINE.UA розповів український поет, політик і учасник війни на Донбасі Дмитро Корчинський.


"На початку 90-х, були надії, що в Криму відбудеться конфлікт, буде війна. Крим дуже вразливий, гуманітарна ситуація в Криму чутлива до будь-якого конфлікту. Я думаю, це ще буде незабаром. Безумовно, велика частина нинішнього населення Криму з нього вийде", - зазначив політик.


Також він додав, що на якомусь з етапів відбудуться необхідні зміни: в міжнародній обстановці, або ж в РФ почнеться політична криза, "і відбудеться відвоювання окупованих територій, в тому числі і Криму".


"Росія здається дуже монолітною, але, якщо порахувати, в ХХ столітті Московія мала серйозні кризи, як мінімум, 5 разів - 1905, 1914, 1917, 1941, 1991 року. П'ять разів за століття - це досить пристойна частота. Тобто можемо сподіватися, що незабаром там буде криза, якою можна буде скористатися - ввести війська", - додав Дмитро Корчинський.


Повний текст інтерв'ю  читайте на ONLINE.UA: "Путін зі звичайного бариги перетворився в нового Саддама Хусейна - Дмитро Корчинський".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?