Стали відомі результати зустрічі Нуланд із заступником голови АП в Києві
Категорія
Політика
Дата публікації

Стали відомі результати зустрічі Нуланд із заступником голови АП в Києві

Стали відомі результати зустрічі Нуланд із заступником голови АП в Києві
Джерело:  online.ua

Заступник глави адміністрації президента Костянтин Єлісєєв провів зустріч з  помічником державного секретаря США Вікторією Нуланд, на якій обговорювався хід реалізації Мінських домовленостей.


Про це повідомляє ONLINE.UAсо посиланням на прес-службу президента.


"Співрозмовники докладно обговорили стан імплементації Мінських домовленостей і скоординували підходи щодо подальших кроків, спрямованих на досягнення стійкого миру на Донбасі", - сказано в повідомленні.


Також особливу увагу на зустрічі було приділено питанням забезпечення виконання безпеки положень Мінських домовленостей, і, зокрема, "забезпечення сталого і реального припинення вогню, виведення російських військ і техніки та припинення поставок російського озброєння і військ через тимчасово неконтрольований ділянку російсько-українського кордону".


У прес-службі президента підкреслюють, що Єлісєєв і Нуланд підтвердили безальтернативність політико-дипломатичного шляху деокупації Донбасу і повного відновлення суверенітету і територіальної цілісності України.


Як повідомляв ONLINE.UA,  23 червня Вікторія Нуланд також проведе зустріч в Москві з помічником президента РФ Владиславом Сурковим, де може обговорити питання послідовності процесів мирного врегулювання на сході України.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?