ТОП-25 міст для жінок-підприємців: де найлегше почати бізнес
Категорія
Стиль життя
Дата публікації

ТОП-25 міст для жінок-підприємців: де найлегше почати бізнес

ТОП-25 міст для жінок-підприємців: де найлегше почати бізнес
Джерело:  dell.com

Якщо ви ділова жінка, Нью-Йорк є для вас найкращим місцем у світі, щоб почати свій бізнес.


Про це свідчить спільне дослідження Dell і компанії IHS, результати якого є в розпорядженні Lady.ONLINE.UA.


У рейтинг увійшли 4 міста США: Нью-Йорк (№ 1), Сан-Франциско (затока) (№ 2), Вашингтон (№ 7), Сіетл (№ 10) і Остін (№ 12). Також в ТОП-10 увійшли Лондон (№ 3), Стокгольм (№ 4), Сінгапур (№ 5), Торонто (№ 6), Сідней (№ 8) і Париж (№ 9).


Dell опублікувала результати своїх досліджень, приурочивши їх до Міжнародного саміту з підприємництва (GES), який в цьому році проводиться в самому серці Силіконової долини в Стенфордському університеті 22-24 червня.


Учасники GES 2016 були відібрані з більш ніж 5000 підприємців з різних країн світу. Серед них багато жінок, яким пощастило заявити про свій бізнес, проблеми, поділиться досвідом і завести нові корисні знайомства. 24 червня перед ними виступить президент США Барак Обама.




Індекс міст для жінок-підприємців повинен показати, що, на жаль, не всі країни і міста відкриті для жіночого бізнесу, зазначив старший віце-президент і директор з маркетингу компанії Dell Карен Кінтос. «Коли жінки-підприємці з високим потенціалом процвітають - міста теж процвітають», - вважає він.


Кінтос також додав, що не варто засмучуватися, якщо ваше місто не потрапив в список, це не означає, що ви не зможете там налагодити бізнес.


Найпопулярніші міста для високих темпів зростання жінок-підприємців


1. Нью-Йорк


2. Область затоки Сан-Франциско


3. Лондон


4. Стокгольм


5. Сінгапур


6. Торонто


7. Вашингтон


8. Сідней


9. Париж


10. Сіетл


11. Мюнхен


12. Остін


13. Пекін


14. Гонконг


15. Тайбей, Китай


16. Шанхай


17. Токіо


18. Мехіко


19. Сан-Паулу


20. Сеул


21. Мілан


22. Делі, Індія


23. Йоганнесбург


24. Джакарта, Індонезія


25. Стамбул

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?