Путінський пропагандист заявив, що Росія вже воює з Заходом
Категорія
Світ
Дата публікації

Путінський пропагандист заявив, що Росія вже воює з Заходом

Путінський пропагандист заявив, що Росія вже воює з Заходом
Джерело:  online.ua

Проклемлевскій політолог і член Громадської палати РФ Сергій Марков заявив про те, що в даний час Кремль знаходиться  в стані війни  з об'єднаною Європою та США.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю Маркова радіостанції «Ехо Москви».


«Так чи інакше, Європа об'єднана, і тому ми (в Росії - Ред.), звичайно, повинні бути дуже тут акуратні і обережні. І я вважаю, що війна-то вже почалася», - заявив Марков.


«Ми виявилися не підготовлені до американської агресії в Україні. Американські спецслужби здійснили державний переворот, поставили при владі свою ультранаціоналістичної хунту, яка проводить політику цілеспрямованої дерусифікації України з метою зробити українців вічними ворогами Росії і росіян. Ось така у них політика», - вважає пропагандист.


«І ми не підготовлені виявилися», - резюмує Марков.


Як повідомляв ONLINE.UA,  російський політик Геннадій Гудков заявив, що нинішня агресія путінської Росії може привести до того, що населення РФ перетвориться в "радіоактивний попіл", чим погрожував американцям відомий пропагандист Дмитро Кисельов.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?