Скандал: нардеп виступив з гучними звинуваченнями на адресу Авакова
Категорія
Україна
Дата публікації

Скандал: нардеп виступив з гучними звинуваченнями на адресу Авакова

Скандал: нардеп виступив з гучними звинуваченнями на адресу Авакова
Джерело:  online.ua

Народний депутат від «Блоку Петра Порошенка» Сергій Лещенко звинуватив  міністра внутрішніх справ Арсенія Авакова  в тому, що він має право вето на всі рішення в уряді і «заробляє» на портовій інфраструктурі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « 112 Украіна ».


"Міністр внутрішніх справ, до речі, про це громадяни не знають ... у нас в уряді є не просто перший віце-прем'єр Кубів (Степан Кубів - Ред.), а є "супер перший віце-прем'єр"Аваков, про що вголос не говорять, але Аваков, фактично, має право вето на рішення уряду, він є людиною, який в ієрархії "Народного фронту" є найвищим представником в уряді, і всі рішення уряду узгоджуються з ним", - заявив Лещенко.


За його словами, якщо Аваков виступає проти певного рішення Кабміну, то воно не проходить.


"Ця людина відповідає не тільки за МВС, вона відповідає, наприклад, за Міністерство інфраструктури, за потоки в Мінтрансі, за порти. Яке відношення Аваков має до портової індустрії в Україні? Чому його" наглядачі "заробляють на цьому? ... Але це є сферою його відповідальності зараз, і це просто абсурд ", - упевнений Лещенко.


У той же час народний депутат від «Народного фронту» Антон Геращенко відреагував на слова свого колеги.


"Що стосується заяви про те, що Арсен Борисович Аваков є "супер першим віце-прем'єром", ну, залишимо це на красиві слова в минулому журналіста Сергія Лещенка. Він впливовий міністр, до його думки прислухаються президент і прем'єр-міністр, але його статус - це міністр внутрішніх справ, делегований фракцією "Народний фронт", - заявив Геращенко.


За його словами, Аваков не має можливості вирішувати що-небудь за весь Кабмін.


"Якщо це і так, то нехай Сергій Лещенко призведе приклад такого рішення, яке заблокував Арсен Аваков. Я думаю, що це не більше ніж красиві слова, тому що у міністра внутрішніх справ немає можливості на Кабміні вирішувати за всіх, у нього є всього один голос з 16 або 18 міністрів ", - резюмував Геращенко.


Як повідомляв ONLINE.UA,  глава міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков смішно прокоментував можливе місцезнаходження народного депутата Олександра Онищенка, якого підозрюють в організації масштабних корупційних схем, заявивши, що той йому не мама і не тато.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?