У Великій Британії почався референдум про ЄС: опублікована остання соціологія
Категорія
Світ
Дата публікації

У Великій Британії почався референдум про ЄС: опублікована остання соціологія

У Великій Британії почався референдум про ЄС: опублікована остання соціологія
Джерело:  online.ua

У Великій Британії

23 червня проходить референдум з питання виходу країни з Європейського Союзу, а незадовго до нього з'явилися останні соціологічні дані, зроблені перед голосуванням.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.


Згідно з даними опитування TNS, прихильники виходу Великобританії з ЄС на 2 процентних пункти випереджають своїх опонентів. 43% опитаних готові проголосувати за вихід Великобританії з ЄС; тих, хто хоче, щоб країна залишилася в блоці, - 41%.


При цьому 16% британців досі не визначилися з тим, як голосувати, або ж заявили про відсутність наміру брати участь в референдумі.


Опитування проводилося з 16 по 22 червня, було опитано 2320 респондентів.


Інше опитування від центру Opinium показало тільки 1 процентний пункт переваги прихильників Brexit: 45%, проти 44%.


Голосування в Великобританії почалося о 9.00 за київським часом. На референдумі виборцям запропонують відповісти на питання: "Чи повинна Велика Британія залишатися членом ЄС чи повинна покинути Євросоюз?".


Брати участь в голосуванні виявили готовність рекордні 46,5 млн виборців.


Як повідомляв ONLINE.UA,

в березні результати опитування центру ORB для Daily Telegraph показали, що кількість прихильників виходу Великої Британії з Євросоюзу на 2 процентних пункти перевищує кількість тих, хто хотів би залишитися.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?