Україні підказали спосіб спокійно повернути Донбас
Категорія
Політика
Дата публікації

Україні підказали спосіб спокійно повернути Донбас

Україні підказали спосіб спокійно повернути Донбас
Джерело:  online.ua

Відомий російський журналіст Олександр Невзоров

вважає, що Україні варто було б відмовитися від боротьби за Донбас, тоді інтерес до регіону незабаром втратила б і Росія, і окуповані території самі б повернулися під контроль Києва.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю Невзорова «Ехо Москви».


«Питання можна було б вирішити елементарно просто, але для цього треба бути справжніми гравцями і справжніми авантюристами, так? Адже ви коли-небудь бачили доберманів, як вони перетягують ганчірку, наприклад, або шкарпетку? ... Повинен сказати, що добермани перетягують шкарпетку тільки до тих пір, поки вони тягнуть її обидва», - заявив Невзоров.


«Ось як ця шкарпетка Донбас, так? Якби Україна відмовилася і сказала: та йдіть ви нафіг зі своїм Донбасом, так? То, запевняю вас, в ту ж секунду всякий інтерес до Донбасу втратила б і Росія», - упевнений російський публіцист.


За його словами, «це шкарпетка, яку перетягують з Україною, і нічого більше».


«І залишився б цей Донбас і далі смоктати лапу і насолоджуватися тим кримінальним ароматом, який там пре зараз з усіх щілин, нікому не потрібний, зовсім не життєздатний», - продовжує Невзоров.


«Як тільки до нього втрачає інтерес Росія - ну, так, може бути, вона протягом місяця пару баночок зі старою гречкою надішле в якості гуманітарної допомоги, але все інше припиниться - то через якийсь час цей абсолютно захирівший і нікому не потрібний Донбас спокійно повертає Україну до себе, вже, загалом, природним чином очищений від усіх тих бандформувань, які його захопили», - вважає журналіст.


«І всі задоволені», - резюмував Невзоров.


Як повідомляв ONLINE.UA,

раніше Олександр Невзоров заявив, що в Росії на воронезький 172-й авторемонтний завод з окупованого проросійськими бойовиками Донбасу доставили танки, в яких знайшли тіла загиблих солдат.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?