Моторошне вбивство дівчини в Києві: підозрюваний затриманий у Москві
Категорія
Світ
Дата публікації

Моторошне вбивство дівчини в Києві: підозрюваний затриманий у Москві

Моторошне вбивство дівчини в Києві: підозрюваний затриманий у Москві
Джерело:  online.ua

У Москві затриманий студент одного зі столичних вузів, якого підозрюють у тому, що він убив і розчленував дівчину в Києві в квітні.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російське агентство Інтерфакс.
Згідно з інформацією джерела агентства в правоохоронних органах, москвич, 1998 року народження, був затриманий поліцейськими 21 червня на Ленінградському шосе.
Молода людина підозрюється в тому, що 23 квітня, перебуваючи в Києві, він ударом ножа вбив дівчину 1991 року народження. Щоб приховати злочин, студент розчленував труп, помістив фрагменти тіла в поліетиленові пакети і вивіз їх в лісовий масив.
За фактом вбивства в Україні порушено кримінальну справу.
Як повідомляв ONLINE.UA, загиблою була 25-річна жінка зі Львова, яка з вересня 2015 року знімала житло в столиці. У вбивстві поліцією України підозрювався 18-річний росіянин, житель Москви, з яким загибла листувалася в соцмережах. Молодик з 21 по 25 квітня перебував на території України і зустрічався з дівчиною.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?