Нуланд все ж зустрілася з Порошенком: став відомий результат бесіди
Категорія
Політика
Дата публікації

Нуланд все ж зустрілася з Порошенком: став відомий результат бесіди

Нуланд все ж зустрілася з Порошенком: став відомий результат бесіди
Джерело:  online.ua

Заступник державного секретаря США у справах Європи і Євразії Вікторія Нуланд

поспілкувалася з президентом України Петром Порошенком у рамках зустрічі американської делегації з високопоставленими українськими посадовими особами.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу посольства США в Україні.


Відзначається, що 22 червня відбулася зустріч Вікторії Нуланд і старших керівників управлінь Ради національної безпеки США Чарльза Купчана і Селеста Волендера з українськими лідерами, в ході якої були обговорені реформи і виконання Мінських угод на підтримку "нормандського формату".


Американська делегація провела зустрічі з президентом України Петром Порошенком, головою Верховної Ради Андрієм Парубієм, заступником глави Адміністрації президента з питань зовнішньої політики Костянтином Єлісєєвим і міністром закордонних справ Павлом Клімкіним.


"На консультаціях, які були детальними та конструктивними, співрозмовники ретельно зосередилися на вимогах безпеки в Мінських домовленостях напередодні візиту американської делегації до Москви 23 червня. Американська сторона вітає тверду схильність українського керівництва до повного виконання Мінських домовленостей і підкреслила, що санкції щодо Росії повинні залишатися чинними заради досягнення цієї мети", - сказано в повідомленні.


Напередодні в Адміністрації президента заявляли, що Порошенко не буде зустрічатися з Нуланд. "У графіку президента зустріч з В.Нуланд не запланована", - повідомили агентству "

Інтерфакс-Україна

" в прес-службі АП 22 червня.


Як повідомляв ONLINE.UA,

заступник глави адміністрації президента Костянтин Єлісєєв провів зустріч із помічником державного секретаря США Вікторією Нуланд, на якій було обговорено хід реалізації Мінських домовленостей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?