У масштабній ДТП в Маріуполі постраждали 16 людей, опубліковані фото
Категорія
Події
Дата публікації

У масштабній ДТП в Маріуполі постраждали 16 людей, опубліковані фото

У масштабній ДТП в Маріуполі постраждали 16 людей, опубліковані фото
Джерело:  online.ua

Унаслідок масштабної ДТП в Маріуполі виявилися травмованими 16 чоловік, в автокатастрофі зіткнулися автобус, вантажна фура і маршрутка.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 0629.com.ua.
Згідно з повідомленням очевидців події, маршрутка №153 повертала з вулиці Митрополичої і не захотіла дати дорогу фурі, яка рухалася по головній вулиці Купріна. Водій фури спробував уникнути аварії, і в кінцевому підсумку йому вдалося втекти від лобового зіткнення - фура вдарила маршрутку збоку.
За словами очевидців, після цього відбулося ще одне зіткнення - рейсовий автобус "Маріуполь-Лугове" вдарив маршрутку в лоб.
У ДТП постраждали 16 осіб, при цьому 7 осіб отримали легкі травми.
Також повідомляється, що світлофор на цьому перехресті працював у режимі жовтого миготливого світла, тобто перехрестя було фактично нерегульованим.
Маршрутка, яка рухалася по другорядній дорозі, не захотіла звільняти дорогу транспортним засобам, які рухалися головною, що і стало причиною автокатастрофи.
Водії транспортних засобів не постраждали.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Києві сталася масштабна ДТП за участю машини азербайджанського посольства.

Фото: 0629.com.ua





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?