Головний пропагандист Путіна накинувся на західні ЗМІ
Категорія
Світ
Дата публікації

Головний пропагандист Путіна накинувся на західні ЗМІ

Головний пропагандист Путіна накинувся на західні ЗМІ
Джерело:  online.ua

Російський прокремлівський пропагандист Дмитро Кисельов

звинуватив західні засоби масової інформації в упередженості і заангажованості.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ВВС.


"Якщо я займаюся пропагандою, то ви тоді теж займаєтеся пропагандою. А якщо ви займаєтеся професійною діяльністю, то і я займаюся професійною діяльністю. Ми займаємося одним і тим же. Ми колеги", - самовпевнено заявив Кисельов.


Він також висловив думку про те, що ера нейтральної об'єктивної журналістики закінчилася.


"Як і журналістика ВВС, моя журналістика теж не є нейтральною. Я вважаю, що час дистильованої журналістики минув. Вона неможлива навіть теоретично. У величезному морі інформації відбір вже суб'єктивний, або відповідає редакційній політиці", - вважає головний пропагандист президента Росії Володимира Путіна.


"Те, що ви говорите, ніби показуєте різні точки зору, ніби ви об'єктивні, - це просто міф, великий обман, велика пропаганда", - вважає Кисельов.


Він також назвав факт своєї присутності в списку санкцій ЄС "атакою на свободу слова". При цьому, за його словами, санкції не вплинуть на його підхід до подачі інформації.


Як повідомляв ONLINE.UA,

головного пропагандиста президента РФ Володимира Путіна Дмитра Кисельова спіймали на тому, що в своїй програмі він на словах відділив окупований Крим від Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?