Страшна ДТП з українцями в Росії: з'явилися деталі трагедії
Категорія
Події
Дата публікації

Страшна ДТП з українцями в Росії: з'явилися деталі трагедії

Страшна ДТП з українцями в Росії: з'явилися деталі трагедії
Джерело:  online.ua

Масштабну ДТП

в Курській області в Росії, в результаті якої загинули 5 українців, спровокував водій мікроавтобуса, який виїхав на зустрічну смугу.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.


В результаті лобового зіткнення мікроавтобуса "Мерседес-Спринтер", що рухався у напрямку Курськ - Москва, з вантажним автомобілем "Сканія", загинули п'ятеро людей, семеро травмовані.


За словами джерел агентства, автобус їхав за маршрутом "Дніпропетровськ - Москва", при цьому мета маршруту поки залишається неясною. Також відомо, що автобус не був рейсовим.


У ДТП також травмована одинадцятирічна дитина. Хлопчик їхав з мамою, жінка вижила.


Раніше повідомлялося, що винуватцем аварії міг бути водій фури. "Встановлено, що автобус виїхав на зустрічну смугу. Побачивши його, водій фури почав гальмувати, але лобове зіткнення було неминуче", - заявляла агентству представник регіонального УМВС.


За її словами, водій автобуса також постраждав і перебуває в лікарні в стані середнього ступеня тяжкості.


Як повідомляв ONLINE.UA,

в Фатезькому районі Курської області Росії близько 5 ранку 23 червня мікроавтобус зіткнувся з вантажним автомобілем, в результаті масштабної ДТП загинули 5 громадян України. Всього в мікроавтобусі перебувало 12 осіб.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?