Гройсман жорстко проїхався по Тимошенко
Категорія
Політика
Дата публікації

Гройсман жорстко проїхався по Тимошенко

Гройсман жорстко проїхався по Тимошенко
Джерело:  online.ua

Екс-прем'єр України і лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко

у 2009 році уклала газові контракти, в яких не були враховані інтереси України, заявив прем'єр-міністр Володимир Гройсман.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на «

Укрінформ

».


"В експертному середовищі є чітке усвідомлення, що підписання контракту по 450 доларів проходило на невигідних для України умовах. Це означає, що це факт, а як до нього ставитися - кожен ставиться по-своєму", - заявив Гройсман на брифінгу після виступу на Українському форумі з енергоефективності.


«Моя позиція така, що це дуже негативно. Я вважаю, що це зрада національних інтересів, на превеликий жаль», - додав прем'єр.


Він також заявив, що десятки мільярдів доларів, які Україна заплатила РФ, - це проблема, «яку ми ще довго будемо переживати і важко будемо регулювати».


За словами Гройсмана, для тодішнього глави уряду (Юлії Тимошенко - Ред.) державницька позиція не була пріоритетом.


Як повідомляв ONLINE.UA,

в НАК "Нафтогаз України" заявили, що Україна відмовляється купувати газ у російського газового монополіста "Газпром" на умовах, запропонованих міністерством енергетики Росії

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?