Савченко розповіла, як лаялася з конвоїрами через мову
Категорія
Україна
Дата публікації

Савченко розповіла, як лаялася з конвоїрами через мову

Савченко розповіла, як лаялася з конвоїрами через мову
Джерело:  online.ua

Народний депутат Надія Савченко, звільнена з в'язниці в Росії

, розповіла про свої стосунки з російськими конвоїрами.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю Савченко

ТСН

.


«З конвоєм були різні відносини. Певні московські конвоїри були хлопці непогані, веселі, як всі солдафони», - заявила Савченко.


«Ми з ними знаходили спільну мову, поки одного разу один не сказав: "Говори на нормальном языке, мы на чурбанском не понимаем", - продовжила народний депутат.


«Я тоді вибухнула і сказала начальнику конвою, що якщо не може тримати своє стадо в рамках, то буде за нього відповідати як офіцер», - додала Савченко.


За її словами, у охорони після цього конфлікту були проблеми. «Навіть, здається, звільнили того хлопця, який це сказав», - згадує Савченко.


При цьому, за її словами, поступово в Росії про неї змінювалася думка.


«Ті, хто називав мене вбивцею, після розмов зі мною кричали: "Слава Україні, Героям Слава!». Тому з кожною людиною потрібно говорити. Іноді слово сильніше кулі, а іноді вберігає від кулі. Тому я буду з ними розмовляти. Єдине - попрошу ставити питання українською мовою», - заявила народний депутат.


Як повідомляв ONLINE.UA,

також Надія Савченко заявила про те, що готова бути президентом України і впевнена, що здобула б перемогу на виборах

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?