Зйомки нового сезону "Гри престолів" під загрозою зриву
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Зйомки нового сезону "Гри престолів" під загрозою зриву

Зйомки нового сезону "Гри престолів" під загрозою зриву
Джерело:  online.ua

Зйомки продовження популярного серіалу "Гра престолів" виробництва телеканалу HBO можуть постраждати в разі виходу Великої Британії зі складу Євросоюзу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Independent.
Серіал знімається на території Сполученого Королівства - в Північній Ірландії.
І можливий вихід Великобританії зі складу ЄС (Brexit) може призвести до зниження інвестицій з боку європейських партнерів, що негативно позначиться на якості серіалу.
Однак "Гра престолів" стала вже настільки масштабним проектом, що може самостійно знайти рішення проблеми. Але в схожій ситуації можуть опинитися й інші, менш значні телепроекти.
Нагадаємо, референдум про можливий вихід Великобританії з ЄС проходить сьогодні, 23 червня. Проведені напередодні Brexit опитування показали лідерство противників виходу Великобританії з ЄС.
Як повідомляв ONLINE.UA, на Донбасі маріупольський камерний оркестр "Ренесанс" виконав саундтрек до популярного серіалу "Гра престолів" в конвертерному цеху металургійного комбінату ім. Ілліча.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?