У Харкові стався інцидент із поліцейськими і стріляниною
Категорія
Україна
Дата публікації

У Харкові стався інцидент із поліцейськими і стріляниною

У Харкові стався інцидент із поліцейськими і стріляниною
Джерело:  NR

Уранці 23 червня в Харкові співробітники поліції відкрили стрілянину біля одного нічного клубу "Арізона", посварившись з двома чоловіками.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на харківське видання newsroom.
"За попередньою інформацією, двоє цивільних посварилися з двома співробітниками поліції. В ході конфлікту один з поліцейських відкрив стрілянину з травматичної зброї", - розповіли в обласній прокуратурі.
Після інциденту всі четверо учасників конфлікту опинилися в лікарні, а прокуратура відкрила розслідування за статтею "перевищення службових повноважень".
"У нас призначено службову перевірку за цим фактом. Дуже малоймовірно, що ці співробітники залишаться працювати в органах внутрішніх справ", - розповіла керівник прес-служби управління поліції.
За словами представника обласної прокуратури Сергія Перепелиці, двоє учасників конфлікту отримали тілесні ушкодження і в лікарні, а працівників поліції перевіряють на наявність алкоголю в крові.
Як повідомили джерела в правоохоронних органах, водій патрульної машини не впорався з керуванням і врізався в бордюр. Поліцейські почали міняти колесо, а до них на допомогу вирішили прийти двоє цивільних.
З невідомих причин спілкування сторін переросло в конфлікт.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Харкові розгорівся скандал зі співробітником поліції, якого волонтери викрили в любові до «Новоросії».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?