Стало відомо про розлад у родині Джолі і Пітта
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Стало відомо про розлад у родині Джолі і Пітта

Стало відомо про розлад у родині Джолі і Пітта
Джерело:  online.ua

У зоряної пари Анджеліни Джолі і Бреда Пітта виникли розбіжності через їх французьку нерухомість.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Us Weekly.
За інформацією західного ЗМІ, конфлікт викликаний матеріальними розбіжностями і несхожим баченням майбутнього сім'ї. Каменем спотикання подружжя став їхній будинок у Франції, в якому два роки тому пройшло весілля пари.
Інсайдери стверджують, що після промови Анджеліни в Державному департаменті США перед актрисою відкрилися нові горизонти у вигляді політичної кар'єри, про яку Джолі мріяла вже давно. Вона збирається зайняти місце в британській Палаті лордів, членам якої забороняється мати нерухомість за кордоном.
Заради своєї мети актриса планує виставити на торги свій розкішний маєток у Франції.
Однак така ідея не сподобалася Бреду Пітту, який не хоче позбавлятися нерухомості. Адже він володіє обширними виноградниками на території цієї садиби, які не хоче втрачати.
Відзначимо, що за 10 років відносин зіркової пари таблоїди неодноразово повідомляли про те, що союз знаменитостей тріщить по швах.
Як повідомлялося раніше на ONLINE.UA, таблоїд повідомив про критичний стан Анджеліни Джолі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?