ЗМІ дізналися про смертельну ДТП з онуком генерала в Конча-Заспі: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

ЗМІ дізналися про смертельну ДТП з онуком генерала в Конча-Заспі: з'явилися фото

ЗМІ дізналися про смертельну ДТП з онуком генерала в Конча-Заспі: з'явилися фото
Джерело:  ТСН

На Новообухівській трасі під Києвом, недалеко від елітного селища Конча-Заспа, сталася смертельна ДТП: позашляховик на смерть збив водія скутера. За даними журналістів, винуватцем аварії виявився онук генерала армії Володимира Радченка.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТСН.
Аварія сталася біля повороту на дамбу в Кончі-Заспі.
У прес-службі київської поліції відмовилися коментувати твердження про те, що за кермом позашляховика Mercedes-Benz, який збив людину, був 20-річний онук генерала армії.
За словами журналістів, водій скутера повертав з дамби в бік Києва на перехресті, а в цей час на самому перехресті з Києва на світлофорі стояли автомобілі Honda і Volkswagen.
У цей момент на зустрічній смузі, за попередньою інформацією, водій елітного позашляховика Mercedes-Benz обігнав машину, що стояла попереду, і виїхав на зустрічну смугу.
В результаті водій скутера та його пасажир були збиті, а сам позашляховик збив не тільки скутер, а й автомобіль Honda.
Зараз на місці аварії працюють поліцейські, а також юристи водія позашляховика, який, в свою чергу, відмовився коментувати ДТП і розмовляти з пресою.
Тіло загиблого досі на місці аварії. За словами дружини загиблого, знайомий попросив її чоловіка купити в столиці технічні приналежності.
Про стан пасажира скутера не повідомляється.
Тим часом, за даними сервісу Яндекс.Пробки, швидкість руху автомобілів на цій ділянці траси зараз не перевищує 5 км / год.
Як повідомляв ONLINE.UA, 23 червня стало відомо про смертельну аварію за участю військової техніки, яка сталася на Донбасі.







Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?