Відома російська телеведуча заінтригувала новим фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Відома російська телеведуча заінтригувала новим фото

Відома російська телеведуча заінтригувала новим фото
Джерело:  online.ua

Відома російська телеведуча і актриса Анфіса Чехова поділилася фото, яким спровокувала розмови про свою другу вагітність.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram ведучої.
Зірка розмістила у себе в мікроблозі зворушливий знімок з чоловіком Гурамом Баблішвілі. На фото Анфіса робить селфі в дзеркалі ліфта, а чоловік ніжно цілує її в шию і обіймає за живіт.
Під знімком Чехова опублікувала зворушливий вірш власного написання, який присвятила чоловікові.
"В мире, где всё так ветхо... Переменчиво и конечно... Просто держи меня крепко, Не обещай, что вечно! Просто прими мои слабости, И подари мне счастье... И в горе с тобой и в радости Глазами хочу встречаться...".


Цим знімком Анфіса спровокувала розмови про те, що пара чекає знову поповнення.
"Чекаєте на другого пупсика?", "Час, час братика або сестричку старшому!!", "Подумала, що чекають малюка", "В очікуванні другого?", "Вітаю", - пишуть передплатники телеведучої.
Відзначимо, що Чехова поки не спростовує, але й не підтверджує інформацію про свою вагітність.
Нагадаємо, у пари вже підростає 6-річний син Соломон.
Як повідомляв ONLINE.UA, Анфіса Чехова показала провокаційний знімок, на якому своєрідно вирішила помирити Україну і РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?