Тимошенко судиться з Кабміном Гройсмана
Категорія
Політика
Дата публікації

Тимошенко судиться з Кабміном Гройсмана

Тимошенко судиться з Кабміном Гройсмана

Лідер парламентської фракції «Батьківщина» Юлія Тимошенко

подала позов до Окружного адміністративного суду Києва з вимогою скасувати рішення Кабміну Володимира Гройсмана про граничну ціну на газ, а також з проханням визнати незаконним і скасувати рішення про підвищення тарифів на теплову енергію та центральне опалення.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на

«Українські новини»

.


"Це буде два судових процеси. Один - проти Кабінету міністрів Володимира Гройсмана, а другий - проти Національної комісії з регулювання ринків в сферах енергетики і комунальних послуг (НКРЕ)», - заявила вона.


Зокрема, Тимошенко вирішила оскаржити рішення Кабміну, яким "Нафтогаз України" зобов'язаний з травня продавати населенню газ по 6 879 грн за тисячу кубометрів (з урахуванням ПДВ, витрат на транспортування тощо).


Лідер «Батьківщини» вимагає скасувати так звану "соціальну норму" в 1 200 кубометрів на опалювальний сезон за ціною 3 600 грн / тис кубометрів, яка діяла в опалювальний сезон 2015-2016 років.


На її думку, ці рішення незаконні і антисоціальні.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше

прем'єр-міністр Володимир Гройсман жорстко проїхався по Юлії Тимошенко, звинувативши її в зраді національних інтересів України

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?