Нові подробиці смерті Прінса: знайдена передсмертна записка
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Нові подробиці смерті Прінса: знайдена передсмертна записка

Нові подробиці смерті Прінса: знайдена передсмертна записка
Джерело:  online.ua

У будинку легендарного американського виконавця Прінса, тіло якого було виявлено 21 квітня, знайдена передсмертна записка, за змістом якої можна судити про суїцид співака.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на In Touch.
Як повідомляє інформатор таблоїду, в записці співак говорив про жахливий біль, який його переслідує, і про те, що мріє його позбутися назавжди.
"Мені необхідно щось, що здатне зупинити біль, - писав Прінс. - Настав час іти. Я не маю на увазі йти незабаром. Я не кажу, йти зараз. Люблю, люблю, люблю", - написано в записці.
Також інформатор додає, що Прінс справді страждав від болю і знав, яку дозу знеболюючого прийняти, щоб все припинити: «Він був дуже втомлений, він не хотів жити».
Записка була знайдена серед паперів Прінса.
Люди, наближені до артиста, думали, що Прінс не хотів би, щоб ця записка була знайдена.
"Він хотів, щоб його пам'ятали. Якщо навіть не як найвеличнішого артиста поп-сцени, так хоча б не як людину, яка скоїла суїцид. Він хотів нести любов і радість за допомогою своєї музики", - сказав наближений до артиста інсайдер.
Як повідомляв ONLINE.UA, після смерті у Прінса з'явився "спадкоємець", який оголосив себе сином легендарного виконавця.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?