Німецька газета здивувала англійців: зостаньтесь у ЄС, і ми визнаємо гол імені Тофіка Бахрамова
Категорія
Спорт
Дата публікації

Німецька газета здивувала англійців: зостаньтесь у ЄС, і ми визнаємо гол імені Тофіка Бахрамова

Німецька газета здивувала англійців: зостаньтесь у ЄС, і ми визнаємо гол імені Тофіка Бахрамова
Джерело:  online.ua

Німецька газета Bild готова визнати знаменитий скандальний гол Джеффрі Херста в фіналі чемпіонату світу-1966 Англія - ФРН, якщо британці погодяться залишитися в Європейському союзі.
Як повідомляє ONLINE.UA, відповідна стаття з'явилася в номері Bild від 23 червня 2016 року.
У спортивній редакції Bild заявили, що в їх розпорядженні є кадр, який чітко відобразив, що м'яч повністю перетнув лінію воріт збірної ФРН після удару Херста.



Скріншот сторінки газети Bild за 23 червня 2016 року
Нагадаємо, в додатковий час після удару Херста м'яч вдарився у поперечину воріт, а потім від лінії воріт відлетів у поле. Суперечки про те, чи перетнув м'яч лінію воріт, не вщухають досі. У той момент, коли м'яч відскочив від поперечини, англійські футболісти радісно піднесли руки. Арбітр Дінст зупинив гру і, пробиваючись крізь німецьких футболістів, підбіг до радянського лайнсмена Тофіка Бахрамова. Той підказав головному арбітру, що гол був. Бахрамова оточили німці, протестуючи проти такого рішення, але він залишився непохитний. Гра продовжилася, і незадовго до фінального свистка Херст забив свій третій м'яч у фіналі, який завершився з рахунком 4: 2 на користь збірної Англії.
Пізніше цей гол назвали "голом імені Тофіка Бахрамова".


Як раніше повідомляв ONLINE.UA, 23 червня в Великобританії проходить референдум з питання виходу країни з Європейського Союзу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?